EGYEDI NYOMTATOTT AJÁNDÉKOK
Email:  
   Jelszó:         Elfelejtett Jelszó

A PRINT4U (www.print4u.hu) on-line képeslap és egyéb, digitális nyomdai úton előállított papíralapú termékek és kapcsolódó szolgáltatások rendelésére szolgáló weboldal tulajdonosa és üzemeltetője az M.C. Direct Kft. (Székhelye: 1145 Budapest, Róna utca 127/B) - továbbiakban PRINT4U Szolgáltató.


PRINT4U Szolgáltató a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti, alkalmazza:


A www.print4u.hu weboldalak felületén a Felhasználók által megadott és nyilvántartott adatok tekintetében PRINT4U Szolgáltató a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben meghatározottak alapján adatkezelőnek minősül.


PRINT4U Szolgáltató a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvénynek és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvénynek megfelelően garantálja a Felhasználók személyes adatainak védelmét. PRINT4U Szolgáltató a személyes adatok védelme érdekében garantálja, hogy a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat kifejezett írásos hozzájárulás vagy törvényi felhatalmazás hiányában nem adja ki harmadik fél részére. Kivételt képez ez alól, ha a személyes adatok kiadását valamely hatóság - jogszabály alapján - kéri.


PRINT4U Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait, az őt felkérő illetékes hatóságok részére átadja.


Felhasználók hozzájárulnak, hogy a PRINT4U Szolgáltató kezelje és tárolja a Felhasználók személyes adatait. Az oldalon elhelyezett személyes adatok, tartalmáért a Felhasználó tartozik felelősséggel. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt és tényt bizalmasan kezel.


Felhasználó személyes adatainak megadása egyéb más célra /további felhasználásra/ csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges. PRINT4U Szolgáltató gondoskodik arról és ügyel arra, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor érvényben lévő hatályos magyarországi jogszabályoknak.


PRINT4U Szolgáltató felhasználói számára lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat - adataik nyilvántartását - bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen megszüntessék, törölhessék.


Webáruházat szolgáltató az év 365 napján, a nap 24 órájában On-line kap technikai támogatást a karbantartó, saját szervereinek helyet adó Internet szolgáltató cégtől, hogy a szolgáltató oldalai a lehető legbiztonságosabban működjenek, üzemeljenek. Ugyanakkor, mint a Webáruházat szolgáltató, és a technikai hátteret biztosító Internet szolgáltató és karbantartó cég egyaránt törekszenek arra, hogy a szolgáltató internetes weboldalainak hozzáférése, adatainak biztonsága folyamatos és hibamentes legyen. De az Internet, mint technológia, valójában az információk megosztására hivatott szolgálni, ezáltal széleskörben mindenki részére hozzáférhető, használható azok részére is, akik azt szándékosan kár okozása céljából használják. Ezért a szolgáltatók nem tudják 100%-os biztonsággal garantálni, és nem vállalnak felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, melyek az oldalak nem megfelelő működését Pl. adatvesztését, megrongálódását, megsemmisülését okozzák. Továbbá nem tudnak felelősséget vállalni az információk biztonságáért a természeti csapások, a bűncselekmény esetén illetéktelen kezekbe kerülő információkért.


PRINT4U Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld kéretlen, közvetlen ajánlatot tartalmazó leveleket, kivéve PRINT4U Szolgáltató szolgáltatásaihoz kapcsolódó, tájékoztató jellegű anyagokat, ajánlatokat tartalmazó leveleket, amennyiben ezek fogadásához a Felhasználó - regisztrációja során - előzetesen és egyértelműen kifejezett hozzájáruló nyilatkozatot tett.


Budapest, 2008. november 5.Adatvédelem  |   ÁSZF  |   Kapcsolat
Copyright © 2010 M.C. Direct Kft. Minden Jog Fenntartva